Η ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ θα διαθέτει άμεσα στην αγορά τα μυκητοκτόνα BOTREFIN PLUS 37,5/25 WG (Cyprodinil 37,5% + Fludioxonil 25%) και FLUAZINOVA 500 SC (Fluazinam 50% β/ο). Τα δυο μυκητοκτόνα είναι προϊόντα της εταιρείας Finchimica S.p.A. (Ιταλία) και θα διατίθενται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από το δίκτυο της ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ.

Το BOTREFIN PLUS 37,5/25 WG είναι μείγμα δύο μυκητοκτόνων, ενός επαφής (fludioxonil) και ενός διασυστηματικού (cyprodinil), με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του βοτρύτη σε Αμπέλι (Οινοποιήσιμο και Επιτραπέζιο), Αγγούρι (Θ+Υ), Τομάτα (Θ), Μελιτζάνα (Θ) και Φράουλα (Θ+Υ) καθώς και της φαιάς σήψης (μονίλια) στη Δαμασκηνιά.

Το FLUAZINOVA 500 SC είναι μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του περονόσπορου στην Πατάτα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τεχνικό τμήμα (τηλ. 210 5550431) ή με τους κατά τόπους γεωπόνους/ τομεάρχες πωλήσεων της εταιρείας μας.