ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ: Γκρεϊπ φρούτ, Λεμονιά ,μανταρινιά (Κλημεντίνες) ,Πορτοκαλιά, Φράπα
ΔΟΣΗ: 1000-1500 κ.εκ/100 λτ ( 1000-3000 κ.ε.κ/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 100-200 λτ
ΜΗΛΟΕΙΔΗ: Μηλιά, Αχλαδιά,Κυδωνιά,Μουσμουλιά, Αχλαδόμηλα
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ Βερικοκιά , Κερασιά, Ροδακινιά, Νεκταρινιά , Δαμασκηνιά
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Αμυγδαλιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Φουντουκιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Φιστικιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Ελιά
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150 , 50-100*
Αμπέλι
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150 50-100*
Ροδιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Συκιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150
Ακτινιδιά*
ΔΟΣΗ: 750-1000 κ.εκ/100 λτ ( 375-1500/στρ) όγκος ψεκ υγρού: 50-150