Αμυγδαλιά, Φουντουκιά, Αμπέλι (επιτραπέζιες και οινοποιήσιμες ποικιλίες), Ζαχαρότευτλα, Ηλίανθος, Καπνός, Σόγια, Λεύκα (φυτώριο), Ελιά (ποικιλία πράσινη ελιά Χαλκιδικής)
ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, Τριανταφυλλιά, Βατόμουρα, Μύρτιλλα, Σμέουρα, Αγκινάρα, Αντίδι κατσαρό, Καρότο (Θ+Υ), Κιχώριο, Κρεμμύδι, Λαγόχορτο, Λυκοτρίβολο, Μαρούλι και λοιπά σαλατικά, Παντζάρι, Παστινάκι, Ραδίκι, Ραπάνι, Σκαρόλα, Σκόρδο, Σπανάκι
Κουνουπίδι (Θ+Υ), Λαχανάκι Βρυξελλών (Θ+Υ), Λάχανο (Θ+Υ), Μπρόκολο (Θ+Υ), Αγγουράκι (Θ+Υ), Αγγούρι (Θ+Υ), Καρπούζι (Θ+Υ), Κολοκυθάκι (Θ+Υ), Κολοκύθα (Θ+Υ), Πεπόνι (Θ+Υ)
Λυκίσκος, Αχλαδιά, Μηλιά, Βερικοκιά, Δαμασκηνιά, Κερασιά, Ροδακινιά, Νεκταρινιά, Βρώμη, Κριθάρι, Σίκαλη, Σιτάρι, Μελιτζάνα (Θ+Υ), Πιπεριά (Θ+Υ), Τομάτα (Θ+Υ), Πατάτα, Αβοκάντο, Λωτός, Μάνγκο, Παπάγια, ΦΡΑΟΥΛΑ (Θ+Υ), Μπιζέλι (αρακάς) (Θ+Υ) (φρέσκο με λοβό και χωρίς λοβό), Μπιζέλι ξηρό όσπριο (αρακάς, ρεβίθι), Φασόλι ξηρό (όσπριο), Φασόλι (Θ+Υ) (φρέσκο με λοβό και χωρίς λοβό)