Χορηγήθηκε με την υπ. αρ. 5355/52673/24.11.2017 Απόφαση, οριστική άδεια διάθεσης στην αγορά στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) PENDINOVA 330 EC (δ.ο. pendimethalin 33% β/ο).

Το PENDINOVA 330 EC είναι νέο σκεύασμα πεντιμεθαλίνης (pendimethalin), προϊόν της Finchimica S.p.A. (Ιταλία), το οποίο θα διατίθεται άμεσα στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ. Η Finchimica S.p.A. είναι η μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που κατέχει την τεχνογνωσία και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη σύνθεση του δρώντος συστατικού pendimethalin.

Το PENDINOVA 330 EC είναι εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων και αγρωστωδών ζιζανίων σε ευρύ φάσμα καλλιεργειών, όπως βαμβάκι, ηλίανθος, σόγια, καπνός, πατάτα, σιτηρά, κηπευτικά, λαχανικά, ψυχανθή, όσπρια κ.ά. Δείτε εδώ αναλυτικά το φάσμα του προϊόντος (καλλιέργειες και καταπολεμούμενα είδη ζιζανίων, δοσολογία κ.ά.).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τεχνικό τμήμα (τηλ. 210 5550431) ή με τους κατά τόπους γεωπόνους/ τομεάρχες πωλήσεων της εταιρείας μας.