Η ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ ξεκίνησε τη διάθεση του γνωστού εντομοκτόνου REBEL (δ.ο. cypermethrin 10% β/ο) και σε μορφή EW (γαλακτωματοποιήσιμο λάδι σε νερό). Το σκεύασμα REBEL 100 EW εγκρίθηκε με την αριθ. πρωτ. 5354/60389 Απόφαση (αρ. έγκρισης 14.570/24-06-2016), με υπεύθυνο για την τελική διάθεση στην ελληνική αγορά την ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ.

Το REBEL 100 EW είναι πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο, επαφής και στομάχου. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων, παρεμποδίζοντας το κλείσιμο των διαύλων Na+ στους νευράξονες των νευρικών κυττάρων.

Σε σύγκριση με τη μορφή EC, το REBEL 100 EW παρέχει τα πλεονεκτήματα της μορφής EW, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντικά διευρυμένο φάσμα δράσης (αμπέλι, τομάτα, πατάτα, βαμβάκι, λαχανικά, ελαιοκράμβη, μηδική, γκαζόν, σιτηρά, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά) και είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον και τον χρήστη (βλ. σχετική CLP σήμανση σκευάσματος).

Βρείτε εδώ αναλυτικότερες πληροφορίες για το προϊόν REBEL 100 EW και το φάσμα δράσης του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του προϊόντος μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα παραγγελιών της ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ (τηλ. 210 555 9001-2) και με τους κατά τόπους τομεάρχες γεωπόνους της εταιρίας μας.